NOTA DE PREMSA – Inici campanya de crowdfunding

Documental, El conjunt dels Dolors, Viladomat

Campanya de crowdfunding a Verkami per produir el documental:

El llegat de Viladomat a Mataró: El conjunt dels Dolors

capella dolors

L’1 d’octubre comença la campanya a Verkami per trobar el finançament necessari per produir el documental “El llegat de Viladomat a Mataró: El conjunt dels Dolors”, un projecte de Batecs Produccions que té com a objectiu donar a conèixer i posar en valor el conjunt pictòric més important de la Catalunya del S. XVIII. El documental, que també traçarà el perfil del pintor, explicarà en profunditat la història d’aquesta obra catalogada com a Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN).

Aquesta campanya té com a objectiu recaptar 12.000 euros, que es destinaran a finançar els costos de producció i els mitjans tècnics necessaris per garantir un documental d’alta qualitat. L’enllaç a la campanya a Verkami és el següent: http://vkm.is/viladomat

En aquests moments la fase de recerca documental i preproducció està finalitzada en un 90%. Tots els costos fins ara han estat assumits per l’equip de producció. Però el projecte té uns costos ineludibles que cal cobrir (equipament tècnic de fotografia i il·luminació, so, enregistrament, edició, veu en off, producció i postproducció) per als quals és necessari trobar una font de finançament. Per això busquem el suport i la implicació de mecenes que ens ajudin a fer-lo realitat.

El documental “El llegat de Viladomat a Mataró: El conjunt dels Dolors” està produït per Cayetana Sanz (Batecs Produccions) i dirigit per Marco Zouvek, i tindrà la força en els testimonis dels principals agents implicats en la conservació i estudi d’aquesta obra clau del barroc català.

L’audiovisual comptarà amb les intervencions del principal estudiós de l’obra de Viladomat, el doctor Francesc Miralpeix; de la directora del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya (CRBMC), Àngels Solé; de la presidenta de l’Associació de Museòlegs de Catalunya i directora del Museu d’Art de Girona, Carme Clusellas; del director del Museu de Mataró, Carles Marfà; i del director del Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró, Nicolau Guanyabens, entre d’altres.

El projecte fins ara no ha rebut cap ajut econòmic ni financer tot i que compta en la difusió amb el suport de diverses entitats i institucions: Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró, Parròquia de Santa Maria de Mataró, Museu de Mataró-Ajuntament de Mataró, Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya-Departament de Cultura de la Generalitat, Associació de Museòlegs de Catalunya, Museu d’Art de Girona, m1tv, Fundació TecnoCampus i Comissió del Tricentenari (1714-2014). Les empreses Trivium Gestió Cultural i Copisteria Castellà col·laboren en la difusió de la campanya.

Per donar a conèixer la campanya hem produït un teaser del documental i un petit vídeo que us convidem a veure i compartir:

Teaser: http://vimeo.com/101871445

Clip de promoció: http://vimeo.com/106144240

Blog del projecte: https://documentalelconjuntdelsdolors.wordpress.com

Facebook: https://www.facebook.com/batecsproduccions

Twitter: @batecsdocs

MÉS INFORMACIÓ: 

Comunicació i mitjans:

Judith Vives – juvives@gmail.com – 637 855 633

 

Producció documental:

Cayetana Sanz (Batecs produccions)

infobatecsproduccions@gmail.com – 659 796 298

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s