NOTA DE PREMSA – FINALITZACIÓ CAMPANYA CROWDFUNDING

Documental, El conjunt dels Dolors, Viladomat

Finalitza la campanya a Verkami per finançar el primer documental sobre El conjunt dels Dolors de Santa Maria de Mataró, obra d’Antoni Viladomat.

Tot i no haver aconseguit la quantitat necessària, Batecs produccions agraeix les aportacions dels mecenes i es compromet a buscar altres vies de finançament per fer realitat l’audiovisual “El llegat de Viladomat a Mataró: El conjunt dels Dolors”.

Aquest dilluns, 10 de novembre, ha finalitzat la campanya a Verkami que va arrencar el passat 1 d’octubre. 40 intensos dies per trobar el finançament necessari per produir el documental “El llegat de Viladomat a Mataró: El conjunt dels Dolors”, un projecte de Batecs produccions que té com a objectiu donar a conèixer i posar en valor el conjunt pictòric més important de la Catalunya del S. XVIII i explicar en profunditat la història d’aquesta obra catalogada com a Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN).

Hem fet 40 intensos dies de campanya per aconseguir recaptar els 12.000 euros necessaris per finançar els costos de producció i els mitjans tècnics per fer possible un documental d’alta qualitat sobre un dels tresors del barroc català i obra de l’artista més destacat del moment: Antoni Viladomat.

Sabíem que teníem per davant un gran repte, i que necessitaríem un gran nombre de mecenes. Hem rebut el suport de 52 mecenes, 52 persones i institucions que s’han compromès amb el projecte. Gràcies a la seva aportació hem aconseguit 3.016 euros. Però necessitàvem assolir l’objectiu total per poder disposar d’aquests diners. El nostre documental torna, per tant, a començar de nou, i inicia a partir d’avui una nova etapa per aconseguir finançament i suports. Però no partim de zero: El documental té avui una visibilitat, una volada i un reconeixement que no tenia fa 40 dies. L’hem defensat amb tota la nostra passió i hem rebut el feed-back dels mitjans i de les institucions culturals que se n’han fet ressò, el que ha donat com a resultat una excel·lent acollida i valoració per part d’agents culturals. Estem segurs d’estar defensant un bon projecte, i tenim el convenciment que podrem produir-lo en un futur proper. Per això, a partir d’avui començarem a buscar nous mecenes, i tot el suport institucional, cultural i empresarial que el projecte necessita per deixar de ser un projecte i ser una realitat.

Volem donar les gràcies a tots els col·laboradors tècnics difusors del projecte: Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró, Parròquia de Santa Maria de Mataró, Museu de Mataró-Ajuntament de Mataró, Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya-Departament de Cultura de la Generalitat, Associació de Museòlegs de Catalunya, Museu d’Art de Girona, m1tv, Fundació TecnoCampus i Comissió del Tricentenari (1714-2014). També a les empreses Trivium Gestió Cultural i Copisteria Castellà.

I, sobretot, als 52 mecenes que ens han donat el seu suport i confiança, i amb els quals al llarg d’aquesta setmana contactarem, un per un, per fer-los arribar el nostre agraïment.

Continuarem defensat el projecte amb la mateixa tenacitat, compromís i determinació que fins ara. Us convidem a seguir-nos, a partir d’ara, a través del blog del projecte, en aquest espai anirem publicant totes les notícies i des d’aquí podreu contactar amb nosaltres.

Blog del projecte: https://documentalelconjuntdelsdolors.wordpress.com

Facebook: https://www.facebook.com/batecsproduccions

Twitter: @batecsdocs

 

MÉS INFORMACIÓ: 

Comunicació i mitjans:

Judith Vives

juvives@gmail.com – 637 855 633

Producció del documental:

Cayetana Sanz (Batecs produccions)

infobatecsproduccions@gmail.com – 659 796 298

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s